article-post-image

Nadia Vasilos: „Datorită cererii pe care o aveam din partea clienților, mi-am ales nișa potrivită”

Management

05-09-2019 502

A ascultat ce vrea doamna căreia tocmai îi făcuse o modelare a sprâncenelor. Și pe cea care a beneficiat de servicii cu o zi înainte… și pe domnul ce i-a pășit pragul anterior. A simțit că are minim un braț de clienți care o vor urma și îi vor fi fideli și, din drag pentru ei, a inițiat propria afacere în domeniul frumuseții, și anume al îngrijirii sprâncenelor. „Doctor Brows” a devenit pentru început un magnețel ce atrăgea prin calitatea serviciilor și pe calea recomandărilor, apoi însă, pe parcursul dezvoltării sale, a reușit să devină o identitate ce atrage prin reputația fundamentată și imagine. O imagine la care se lucrează cu meticulozitate și dedicație. Rezultatul a fost obținut inclusiv prin implicarea specialiștilor în „împachetarea afacerii” – BRIDGE. Despre durabilitatea podurilor construite, vorbim în acest interviu.

În ce context ați decis să pășiți pe calea antreprenoriatului și ce ocupație ați avut până la lansarea „Doctor Brows”?

Practic, toată viața mea profesională am activat doar în domeniul frumuseții. Aici am evoluat și mi-am dezvoltat abilitațile profesionale. Clienții mei au fost cei care au apreciat serviciile mele și care m-au motivat să mă ocup cu ceea ce-mi place cel mai mult. De fapt, dragostea mea pentru sprâncene se trage încă din copilărie și mereu am oferit o importanță mare modului în care trebuie să arate o sprânceană. Și astfel, pot afirma sigur că serviciul pe care-l fac îmi aduce o colosală satisfacție. În peste 10 ani de activitate, am înțeles foarte bine necesitățile clienților în direcția de îngrijire și modelare a sprâncenelor și, astfel, datorită cererii pe care o aveam din partea clienților mei, am ales nișa potrivită!

Care au fost cele mai mari provocări cărora le-ați făcut față atunci când ați inițiat afacerea?

Fiind specialistul care presta toate procedurile de îngrijire și frumusețe pentru sprâncene (modelare, vopsire cu henna, micropigmentare), îmi era dificil să mă orientez și în direcția de dezvoltare și atragere a noilor clienți, folosirea diferitor instrumente care stau la baza unei afaceri. A fost o provocare să fiu prezentă pe online, să-mi schimb modalitatea de gândire și să lucrez asupra dezvoltării atât personale, cât și profesionale!

La ce etapă ați simțit gustul succesului și cererea în creștere? Cum v-ați simțit?

Atunci când faci totul din plăcere, te bucuri de orice avansare în activitatea pe care o desfășori: de un client nou care te sună și dorește să ajungă în cabinetul tău, de cei care ies cu zâmbetul pe față și care revin mereu, de mișcările care se fac pe online, de crearea logotipului, a site-ului, a planului de marketing, de fiecare reușită mică ce prevede o reușită mare… Și toate vin pe parcurs, odată cu fiecare pas, acțiune realizată.

Când ați înțeles că aveți nevoie de implicarea BRIDGE? Ce așteptări ați avut de la respectiva colaborare?

De implicarea BRIDGE am înțeles că am nevoie acum un an și jumătate. Pe atunci, conștientizam că este nevoie de o echipă care să mă ajute să ajung la alt nivel de dezvoltare. Așteptările au fost mari și s-a îndeplinit pe parcurs! Am fost în permanență în vizorul lor și mi-au zis exact ce pași trebuie să urmez ca să am rezultatul pe care mi-l doresc.

Ce instrumente de promovare ați folosit până la „împachetarea afacerii” și care le folosiți astăzi mai mult și considerați că sunt cele mai eficiente?

Până la împachetare, practic nu foloseam nici un instrument de promovare. Mă bazam pe clienții mei și pe recomandările lor. La inițiativa echipei, am început să dezvoltăm intens spațiul online: Fb, Instagram, site… desigur că e vorba de o altă perspectivă și de captarea noilor clienți. Dar le făceam mai mult instinctiv, fără a urma o strategie sau o școală. Cu BRIDGE am descoperit forma și maniera potrivită, pârghiile de comunicare și de estimare a feedback-ului. Și nu doar aceasta… sunt o mulțime de alte beneficii.

Ce v-a uimit cel mai mult în strategiile și instrumentele propuse de BRIDGE?

M-a uimit simplitatea cu care abordează afacerea. Venind la întâlnirile planificate, luam totodată nu numai sfaturi de organizare a businessului personal, dar și lecții de viață!

De ce ați recomanda antreprenorilor din Moldova să apeleze la echipa BRIDGE?

De fapt, fiecare trebuie să fie conștient de alegerea pe care o face. Pentru a-ți construi propria afacere, nu sunt suficiente doar propriile cunoștințe și competențe. De fapt, este necesar un expert sau o echipă care, datorită experienței, poate exact să-ți facă recomandările privind nișa aleasă. Desigur, sunt multe afaceri pe care fiecare ar putea să le dezvolte, dar atunci când este implicată o echipă, este o cale extrem de eficientă de a obține succesul, parcursul alături de un exprer. Fără îndoială, e BRIDGE!

Distribuie prietenilor: