article-post-image

SITE-ul tău generează clienți?

Management

30-09-2019 759

Știm, nu te întrebi de asta, pentru că nu prea ai cum verifica acest lucru. L-ai făcut, este undeva, ai plătit niște bani și cui îi trebuie – te găsește.

Vorba veche «Dacă nu ești pe online, nu exiști» astăzi nu mai are același sens ca acum ceva ani. Astăzi nu mai e suficient doar să fii. Un site/landing page are mai multe funcții importante.

  • Prima este cea de a prezenta compania, serviciile sau produsele pe care le vinzi. Și se face asta prin plasarea acestora cu descriere detaliată.
  • Al doilea scop este să oferi credibilitate prin feedback-ul clienților mulțumiți. Altfel spus, confirmarea socială prin care potențialele lead-uri să vadă pe cei care deja au beneficiat de produsele sau serviciile tale și sunt mulțumiți de ele.
  • Al treilea detaliu important sunt statisticile pe care le culegi din Yandex Metrica, Google Analytics și Facebook Pixel. Fiecare din aceste instrumente îți oferă o imagine clară despre cine sunt cei interesați de ceea ce oferi. Vârstă, regiune, interese, sursa de unde au aflat – toate aceste detalii te ajută să creezi portretul potențialului client.

Despre diferența dintre un site și un landing page și cum acestea generează mai mulți clienți poți afla din evenimentul gratuit organizat de BRIDGE.

Pentru a te înregistra, accesează linkul de mai jos: http://bit.ly/2SeminarGratuitBridge

Distribuie prietenilor: