article-post-image

Tipuri de Feedback pentru promovarea afacerii

Management

19-11-2019 1329

Fiecare afacere are clienți. Iar aceștia, după ce au beneficiat de un produs sau serviciu, pot să își expună părerea.

FEEDBACK putem numi orice părere, notă, impresie, vis a vis de companie, produs sau angajați.

Ce tipuri de feedback putem întâlni, pe care le puteți utiliza de mâine în promovarea afacerii?

VIDEO – tehnologiile, astăzi, permit oricui să privească un material video. Acesta transmite cel mai bine o emoție, având combinația perfectă de sunet și imagine. De asemenea, acest tip de conținut poate fi foarte ușor distribuit.

CASE-uri – presupune analiza profundă a experienței unui client. Sunt analizate puntele A, de unde a pornit clientul și Punctul B, unde a ajuns după implementarea instrumentelor, produselor sau serviciilor. Este un mod foarte bun de promovare în sectorul B2B.

REȚELE SOCIALE – statisticile arată că fiecare a treia persoană care are nevoie de client service se adresează rețelelor sociale. 70% din beneficiari utilizează cel puțin odată rețelele sociale pentru a soluționa o problemă. Din acest motiv, pe paginile companiei Dvs este importantă prezența unui feedback din partea a cât mai mulți clienți, confirmare care îi va ajuta pe cei nou veniți să vă aleagă.

INTERVIU – în format text sau video, interviul permite să combinați întrebări personale cu profesionale, să povestiți despre serviciul sau produsul clientului, cât și despre cel pe care îl oferiți Dvs. Acestea pot fi ușor distribuite pe diferite platforme și sunt ușor de asimilat.

EXPERȚI – părerea unor experți în domeniu despre companie, produsul sau servicul Dvs va permite celor care îl urmăresc să vă cunoască, iar în momentul necesității de a procura, să vă aleagă.

PRESA – prezența în știri și articole din presă vă aduc în fața unui public nou. Greutatea brandului crește odată cu recunoașterea acestuia de către un public tot mai larg.

Fiecare din aceste metode este una eficientă, iar combinate, ele oferă un rezultat incontestabil. 

Timp, răbdare și resurse.

Iar dacă vă putem fi utili cu ceva informație, vă așteptăm cu drag la o consultație GRATUITĂ.
Click pe link – www.bridge.md

Distribuie prietenilor: