article-post-image

Vă dublați vânzările companiei?

Management

05-07-2019 814

Fiecare client Bridge are parte de consultanță gratuită pe viață. Iar asta înseamnă că după fiecare serviciu oferit avem posibilitatea să urmărim rezultatele acestora, ceea ce ne permite să și influențăm lucrurile.

Ieri am avut o întâlnire din cele pe care le organizăm lunar cu fiecare antreprenor care a implementat cu noi careva instrumente.

Întrebarea noastră este de fiecare dată aceeași: Cum merge și ce putem îmbunătăți?

Răspunsul lor este de fiecare dată același: Binișor, dar cum de dublat vânzările?

Îndrăzneț, dar nu și irealizabil.

Dacă astăzi, la un buget de publicitate X avem rezultat Y și ROI-ul acestei investiții ne aranjează, atunci, logic, tot ce putem face e să facem X*2 ca să dublăm vânzările. E vreo garanție? Nu, evident, pentru că sunt și mulți alți factori, dar probabilitatea există.

Ce altceva am mai făcut? Am analizat datele statistice de pe site și am observat că oferta care presupunea descărcarea unui catalog avea 11% conversie, în comparație cu cea care presupunea să afli detalii, ce avea 6% conversie. Deci, am revenit la oferta veche, ceea ce a dublat numărul de contacte și, evident, vânzările.

Dacă mai analizăm calitatea apelurilor, scenariul discuției pe rețelele sociale și alte detalii, vom înțelege cât de multe puncte de creștere are afacerea pe care o conduceți în acest moment.

Vreți o consultație gratuită? Completați formularul accesând acest link și servim un ceai discutând despre provocările ce le aveți și cu ce v-am putea fi utili.

Distribuie prietenilor: