article-post-image

Vadim Țurcanu: Datoria mea este să creez cât mai desfășurat și mai profund fiecare experiență

Management

29-10-2020 730

Vadim Țurcanu este omul care te ia în brațe la propriu și la figurat și te ajută să te modelezi, perfecționezi, să crești spiritual și profesional pentru a atinge scopuri înalte profesionale și rezultate financiare, rămânând în echilibru personal. E și psihologie, e și intuiție, e și strategie – un program de deschidere a coliviilor și de trasare a noilor orizonturi. 

Un intro metaforă pentru un om care ne-a convins că abordarea corectă și binevoitoare inspiră și creează lucruri palpabile – chiar și creșterea afacerilor de la 0 la milioane £. Prin UncageX.

Ce schimbare vine cu UncageX? Care este filtrul sau oaza prin care trec beneficiarii tăi?

Programul UncageX aduce claritate în scop și în pașii necesari pentru a trece la următorul nivel profesional, obținând în rezultat creșterea financiară și profesională. Totodată, programul aduce schimbări interne ce se referă la stabilitate și siguranță emoțională – un echilibru care ajută persoana să fie sigură în sine, să aibă o relație romantică reușită și, cel mai important, să simtă dragostea față de sine, de părinți, de colegi, de viață și lume.

În ce context ți-a venit ideea unei asemenea afaceri și cum ai conturat direcția?

Accentul pe partea profesională mi-a venit din experiențele mele profesionale în crearea multiplelor afaceri de la 0 la multimilionare £, fără experiență sau investiții la îndemână.

Partea spirituală a proiectului vine din căutarea și experiența mea de a găsi fericirea, instigată de groapa emoțională dureroasă în care am căzut după atingerea scopului financiar.

Ce pregătire, calități, aspirații trebuie să dețină o persoană ca să poată să lanseze și să dezvolte o afacere în domeniul dezvoltării personale?

Cred că este suficientă combinația dintre dorință și focus, restul vine de la sine. Precum orice femeie devine cea mai bună mamă, chiar și fără experiență precedentă sau educație formală în domeniu. 

Care a fost necunoscuta în parcursul tău în afaceri și cum ai depășit provocările?

A fost și continuă să fie o necunoscută înainte de fiecare decizie – întrebările Unde sunt acum? Ce fac greșit? Cum poate să fie mai bine? Cum pot să fiu mai bun? Cum pot să fac mai mult? Aceste provocări persistă la fiecare decizie, în fiece zi. Aceasta este unica necunoscută și unicele întrebări… iar eu palpez răspunsul, care este mereu nedeplin, căci este nevoie de trăit înainte de a conștientiza, nu este destul doar să teoretizez acest răspuns.   

Tu oferi din experiență. Nu vinzi ceva palpabil și nici ceva ordinar – care a fost în situația ta modalitatea cea mai eficientă de a ajunge să comunici cu potențialii beneficiari și apoi care a fost și este modalitatea cea mai eficientă să îi convingi?

Unica modalitate este promisiunea spre rezultatul pe care îl propun. Cu siguranță este greu și lucrez mult la încrederea audienței spre mine pentru a intra în experiență ca apoi să înțeleagă despre ce este vorba și că este imposibil de explicat prin cuvinte, căci fiecare ia ceea ce are nevoie din acea experiență. Datoria mea este să creez cât mai desfășurat și mai profund fiecare experiență ca oamenii să ia valoare din acestea și apoi să comunice celor dragi despre asta. Majoritatea membrilor noștri au venit din recomandări, de aceea se întâmplă că sunt familii întregi cu frați, surori, părinți și verișori, soți și soții care au trecut prin experiența UncageX.

De ce ai decis să apelezi la BRIDGE pentru implicare în dezvoltarea afacerii?

La BRIDGE m-a atras nivelul înalt de experiență în domeniul propus și cunoștința publicului țintă, care este comun cu cel pe care îl servim. 

Ce instrumente oferite de echipa BRIDGE au fost fiabile în cazul tău și ce beneficii ai avut din această experiență?

Răspunsul la această întrebare este clar, căci este descris în serviciile voastre pe website. Ceea ce a fost important și cu ce m-am mulțumit mult mai mult este ceea ce ați pus în colaborare – atitudinea profesionistă, adresare caldă, comunicare clară și promptă, responsabilitate și susținere. Cred că aceste instrumente au adus cele mai mari rezultate în serviciul propus. Ceea ce se propune formal a fost la nivel înalt, care poate fi oferit cu acest preț de mai multe companii, dar pentru mine este important ce se face din ce nu este formal, din ceea ce nu se cere, din ceea ce nu este neapărat, dar voi totuși ați dat-o. De aceea vă mulțumesc! 

Care este visul tău de mâine?

Visul meu este să influențez cât mai mult lumea prin faptele mele – ca ai mei copii să trăiască într-o lume care conține dragoste, încredere și credință în oamenii din jur. Ca ei să fie siguri că vor primi dragostea și intenția bună și în afara casei, pentru că și dincolo de casă sunt frați și surori de-ai lor, căi tatăl lor servește și iubește pe ceilalți așa cum servește și iubește pe ei. 

Experiența UncageX prin filtrul BRIDGE este un exemplu că împachetarea afacerii oferită de echipa noastră este una minuțios personalizată și racordată la specificul acesteia, iar instrumentele BRIDGE pot fi aplicate pentru vânzare de produs, dar și pentru vânzare de experiență. 

Curios să simți pe propria afacere rezultatele BRIDGE? Te invităm la o cafea. Înscrie-te la o CONSULTAȚIE GRATUITĂ.

Distribuie prietenilor: