article-post-image

Tu ești un client profesionist?

Management

28-01-2020 698

Toată lumea caută furnizori profesioniști. Fiecare antreprenor își dorește cel mai bun expert în design, marketing, în crearea unui site sau în setarea unui sistem CRM.

Straniu, însă, e că acel client nu prea înțelege (uneori absolut) domeniul. Iar asta duce la tot felul de discuții și sfaturi cu venicii, cumătrii și alți pricepuți.

Sună dur, însă de adevăr nu e necesar să te ascunzi. Dacă îți dorești să găsești un profesionist în orice domeniu, e cazul să pricepi ceva pe acel tărâm.

Nu vorbim acum să fii mai bun ca acel expert pe domeniu, însă noțiuni, idee și poate chiar ceva mai mult ești obligat să cunoști.

Asta te costă ceva timp astăzi, însă vei avea multă economie de nervi și bani pe parcurs.

Cauți un FURNIZOR profesionist? Dar tu? Ești un CLIENT profesionist? Dacă nu, atunci oricine declară că știe un domeniu va fi pentru tine un potențioal furnizor. Calitatea o vei descoperi prin încercări. Iar acolo deja, cum ți-o fi norocul.

Concluzia e simplă: instruirea ta ca antreprenor este obligatorie. Doar atunci și doar în această situație vei putea găsi pe cei mai buni în domeniu.

PS: De cumătri și vecini ascultă doar dacă ei sunt gata să plătească cu banii lor sfaturile oferite. Iar dacă vrei o părere neutră, dar profesionistă, înscrie-te la o consultație GRATUITĂ pe acest link www.bridge.md

Distribuie prietenilor: