article-post-image

Cauți bani pentru afacerea ta?

Management

03-11-2020 946

Orice antreprenor ajunge în situația când are nevoie de finanțare. Și este un proces absolut firesc.

Experiența arată că antreprenorii s-ar împărți în câteva categorii.

Primii sunt cei care au bani, munciți și adunați în ani, care caută unde să îi investească. 

Soluția, pentru această categorie de antreprenori este să îi încuie undeva și să testeze mai întâi ideile cu resurse minime. După ce sunt siguri de potențialul unei nișe, știu exact cât investesc și cât vor obține, abia atunci să ajungă la acea investiție a banilor adunați cu atâta efort.

A doua categorie sunt cei care au idei, dar nu au bani. Alfel spus, ei de mult ar fi fost cu o afacere pe roate, dar nu le ajung niște bani să pornească. Și de cele mai dese ori această sumă este destul de mare și greu de explicat.

Pentru ei avem aceeași sugestie: testează ideea cu resurse minime. Astăzi ai sau poți găsi exact cât poți duce. Cât vei fi în stare de mai mult, resursele vor apărea neapărat.

A treia categorie sunt cei care au un business ce a trecut de perioada de testare. Există o experiență de câteva luni sau ani și o claritate a fiecărui leu investit. Aici avem și cifre care arată că dacă investind până acum 100 am reușit să scoatem 300, atunci investind 1000 vom putea obține 3000.

Pentru această categorie de antreprenori sunt suficiente surse de finanțare.

Despre toate posibilitățile, momentul potrivit și condiții în care merită să cauți finanțări, vorbim în cadrul unui webinar gratuit pe 5 noiembrie, la 19:00.

Pentru înregistrare ACCESEAZĂ LINK-UL: https://clck.ru/Rj5Un

Distribuie prietenilor: