article-post-image

Totul despre publicitatea plătită în online

Management

23-07-2019 959

Paginile tale de pe rețelele de socializare nu le mai văd potențialii clienți? Postările siropoase nu mai aduc rezultatul dorit?

E logic. Într-o lume în care toate afacerile sunt pe online, lupta este una acerbă. Noutatea proastă e că lucrurile vor arăta și mai prost în continuare.

Dacă acum 2-3 ani era destul să ai o pagină pe Facebook sau Instagram, cu câteva sute de urmăritori ca să ai treceri pe site sau cel puțin ca oamenii să se intereseze de produsul sau serviciul tău, astăzi… știi și tu cum e.

Tot mai des urmărim indignarea unor clienți BRIDGE care, după lansarea unui site, având pagini pe rețele sociale, sunt în așteptarea unui val de clienți. Iar aceștia nu vin.

Dacă e să urmărești un pic statisticile, vei observa cât de puțini din sutele de fani au reușit să vadă postarea ta.

Ce presupune acest lucru? Cel puțin că e timpul să te orientezi serios pe publicitatea plătită.

Da, sunt cheltuieli suplimentare, dar altfel nu ai cum să câștigi atenția publicului, deoarece concurența ta luptă pentru aceeași clienți, se varsă bugete serioase, iar regulile de joc s-au schimbat.

Soluția? Campanii setate pe Facebook, Instagram și Google, de experți, nu de diletanți, care vor putea ținti corect publicul și locația, care vor putea să gestioneze acele campanii și vor putea să îți dea statistici.

Nu e ușor și experți nu sunt prea mulți. Însă faptul că ai un produs sau un serviciu de calitate, astăzi nu mai este un atu. Mulți le au, dar nu de toți știe lumea.

Cât trebuie să cheltui? Oricât, important ca suma investită să merite. Cum știi despre asta? Cifre, cifre, cifre. 

Este clar că un buget de 10-20 de euro pe săptămână, deseori, este echivalentul unei picături de cerneală într-un bazin. De aceea este important să dedici bugete ceva mai mari, fără frică, însă calculat.

Contează că ai investit 100 de euro pe zi, dacă ai returul investiției de 500? Și atunci, care este sensul să te joci cu 5 euro așteptând minuni?

Curaj și chibzuință. Postările clasice pe care le făceai până acum nu își pierd relevanța și pentru a fi prezent în online, gratuit, merită atenția. Dar fără așteptări prea mari.

Dacă acest subiect este unul actual, te invităm la o discuție într-o consultație gratuită. Completează formularul pe site-ul BRIDGE.MD

Distribuie prietenilor: